Medische adviesraad (MAR)

Ondanks dat we binnen de vereniging beschikken over een ruime ervaring als patiƫnt, hebben we niet de medische kennis, deskundigheid en ervaring ten aanzien van de aandoening. Ook hebben we geen inzicht in nieuwe ontwikkelingen over de behandeling van de aandoening. Om deze expertise voor het bestuur en de overige leden van de vereniging toch toegankelijk te maken, kan de PV CRS+NP voor medische vragen en informatie over de aandoening een beroep doen op de ondersteuning van een medische adviesraad (MAR).

Vragen of andere zaken die u voor zou willen leggen aan de MAR, kunt u insturen via de secretaris van de vereniging op info@crs-np.nl.

Samenstelling Medische adviesraad PV CRS+NP

Prof. Dr. W. J. Fokkens
KNO AMC Amsterdam
www.amc.nl

Dr. M. Vleming
KNO Flevoziekenhuis Almere
www.flevoziekenhuis.nl

Dr. R. M. van Haastert
KNO Westfriesgasthuis Hoorn
www.westfriesgasthuis.nl

Dr. S. Reitsma
KNO AMC Amsterdam
www.amc.nl

Lid worden van de vereniging?

Als lid van CRS-NP krijg je toegang tot een gemeenschap van mensen die begrijpen wat je doormaakt. We bieden praktische adviezen, een ondersteunend netwerk en informatie over de nieuwste behandelingen en ontwikkelingen. Samen werken we aan een betere toekomst voor iedereen met chronische neusbijholteontsteking en neuspoliepen. Doe mee, want samen staan we sterker!